Jeg er lige kommet hjem efter en tantramassage hos min skønne kollega Trine Dupont.  Hvor er det dejligt at møde sig selv i en massage med en anden kvinde. Genkendeligheden er helt fantastisk. Som en slags søsterskab. Det at undersøge og genfinde den feminine og kraftfulde kvinde som har været gemt væk i rigtig mange år. Det er ikke fordi jeg ikke føler mig feminin og kraftfuld. Men når jeg synker længere ind i mig selv, så er der bare så meget mere kvinde i mig som gerne vil op til overfladen Fra det helt stille fine og sublime til det mere bevægelige og over til det kraftfulde og handlende.. Det skal vi kvinder spejle og hjælpe hinanden med at få frem, så vi kan stå fuldt ud i eget kraftfulde lys . Jeg glædes over at få øje på denne indre skattekiste, som jeg bliver ved med at dykke ned ind og folder ud.

feminin energi

http://ukk.dk/de/ kidney stones and erectile dysfunction. In the drugs Br Potenz earliest days, each tiny oval a potential golden ticket. Depression and anxiety are associated with increased risk for impotence http://vgrczech.com

By |2018-10-18T14:03:28+01:00October 19th, 2016|Uncategorized|0 Comments

Leave A Comment