NORDLYS massage Århus2018-12-29T23:21:42+00:00

Nordlys massage

En massageform som tager udgangspunkt i den holistiske tankegang, hvor det hele har forbindelse til hinanden. Krop, psyke og tankegang.

Inden massagen har vi en samtale hvor du kort beskriver din fysisk og mentale tilstand lige nu. Derefter laver jeg en ”åbning”, hvor jeg tager kontakt til din krop på en visuel måde eller med blid berøring.
I selve massagen bruger jeg mine mange års erfaring med forskellige massageteknikker på en intuitiv måde sammen med dine ønsker for en massage. Ligesom jeg åbner massagen, ”lukker” jeg massagen af når jeg er færdig.

Jeg arbejder aldrig på en krop, men altid med en krop. Kroppen skal gerne arbejde med af sig selv. Jeg går ind og vækker eller prikker til de områder, som er låste. Din krop slipper selv sin spænding, smerte eller følelse, når den er klar til det. En massage hos mig er ikke udelukkende blid, men det er kroppen der bestemmer, hvor hårdt jeg kan tage fat.

Klassisk NORDLYS Massage

En helkropsmassage minus kønsdele. Ønskes der at arbejdes mere i dybden med et bestemt område, går denne tid fra resten af kroppen, medmindre vi aftaler andet.

Der afsættes 1 time og 15 min. til dette møde.

Nye englefødder

En massage der har fuldt fokus på dine fødder. Den starter med et kort fodbad, derefter synker mine hænder ned gennem huden og arbejder sig igennem alle de små muskler, sener og knogler, som vi har i fødderne. Dine fødder,   bliver helt sikkert ”glade” bagefter.

Der afsættes 1 time til dette møde.

Ny glød til ansigtet

En super blid og afslappende ansigtsmassage, som næsten får en rynke eller to til at forsvinde. Cuppingmassage kan også tilbydes her. Det er små sugekopper der bla. hjælper blodcirkulationen i gang og dermed med også udrensning af affaldsstoffer.

Der afsættes 1 time til dette møde.

Ayurvedisk chakramassage

Det er en massage, hvor jeg bruger meget olie, som jeg varmer godt op inden jeg starter.
Massagen består af lange blide strøg, der gentages mange gange. Det inviterer din krop ind i en dyb afslappet tilstand. Ind imellem de lange gentagne strøg arbejder jeg også på chakraerne, som er energipunkter, der udstråler for og bag på kroppen. Jeg smører lidt ayurvedisk creme på chakraet, hvilket bl.a. kan hjælpe dig til at mærke området for chakraet. Her inviterer jeg også med cirkler og usynlige kunstværker på din hud til at synke ind i disse områder.

Efter en ca. 60 min. afslutter jeg med at pakke dig ind og giver mulighed for at hvile og lade oplevelsen komme ind under huden.

Der afsættes 1 time og 30 min til dette møde.

Se også under “kontakt” for priser og mer info, https://you-be-you.dk/kontakt/

Essentielmassage