Yoni Yoga2019-03-18T13:28:35+00:00

Byd din livs-og seksualenergi velkommen

Individuelt kvindeforløb, hvor vi vil træne med yoni/jadeæg som omdrejningspunkt.

Et forløb:

  • hvor vi vågent og bevidst går på opdagelse i det at være kvinde.
  • hvor vi går på opdagelse i vores egen indre visdom.
  • hvor vi både fysisk og psykisk får fjernet de blokeringer, som ikke længere tjener os.
  • hvor du forhåbentligt får fat i din seksualitet på en ny og berigende måde, både for dig og din eventuelle partner.
  • hvor du forhåbentligt får din livsenergi til at blomstre på ny, så du vil komme til at stå mere sikkert og fredfyldt i dig selv.

Træning med et yoni/jadeæg kan berige dig på rigtig mange niveauer.

Fysisk bevidsthed
At få mere bevidst kontakt med vores skød og begynde at mærke meget mere. Få fat i de muskler som trænger til at blive strammet op, fx PC musklen, som også bliver kaldt kærlighedsmusklen eller sexmusklen. Det er også denne muskel, gravide bliver bedt om at træne før og efter graviditet. Det er vigtigt at blive ved med at træne denne muskel, da den bliver slappere med alderen og sørge for, at dette område forbliver spændstig og vitalt, og vi ikke mister vores energi. Mange af de kvinder, som oplever inkontinens, kan træne problemet væk, ligesom styrkelse af PC musklen kan være med til at give bedre og dybere orgasmer.
Livs-og seksuel energetisk bevidsthed.
At mærke vores livs-og seksualenergi. Opdage hvor i kroppen lysten opstår, hvordan den bevæger sig og forskellige former for lyst. At folde viften af lyst og bevægelse ud og få energien til at løfte sig, så den kan begynde at cirkulere. At få den i balance, så det er os der styrer den og ikke den, der styrer os. Det er vigtigt at gøre dette trin i et tempo, hvor det er muligt at få øje på de blokeringer af gamle mønstre og følelsesmæssige historier, som måtte komme op. At få sluppet det som ikke længere tjener os.
Cirkulering af livs- og seksualenergien
At arbejde med at cirkulere og forfine energien. At have vågen bevidsthed både meditativt og i tantrisk udvikling. På dette niveau er der et naturligt behov for fordybelse.

Det kræver ikke, at du er et bestemt sted for at begynde at træne med yoni/jadeæg. Blot at du har lyst til at gå på opdagelse i og med dig selv, og at du har lidt ekstra vilje til at blive ved, der hvor resultaterne lade vente på sig.
Og det er så her, jeg kan hjælpe med massage, øvelser og sparring, så det forhåbentligt forbliver sjovt at gå på opdagelse med sit yoni/jadeæg.

Individuelt forløb
Et forløb hos mig vil være forskelligt fra kvinde til kvinde, alt efter hvad du ønsker, og hvor bevidst du er om dit skød og de energier, som bevæger sig i dig.
Jeg vil bruge vores første møde til at lave en essentiel massage med clearingsamtale (se også her) for at skabe en fælles dør at gå ind af. Ud fra samtalen og massagen vil vi finde nogle fokuspunkter at arbejde videre med. Du vil få information om yoni/jadeægget og nogle øvelser, som du kan starte din træning op med.
Jeg vil bruge essentiel massage til at skabe et rum, hvor der er rart og trygt og hvor din krop kan slappe af, så den kan åbne sig op for sansningen med yoni/jadeægget. Jeg vil guide dig verbalt, men jeg vil også guide dig fysisk, så du kan mærke hvor yoni/jadeægget er, og hvor det skal hen. Jeg vil f.eks. sætte yoni/jadeægget op for dig. Vi vil bruge vejrtrækningsøvelser, guidet meditation, yoga eller hvad der nu skal til for at støtte op om denne proces. Vi vil selvfølgelig også bruge tid på at snakke om de følelser og gamle historier, som måtte dukke op.
Et forløb hos mig kan i princippet været ongoing. Jeg foreslår, at der går ca. 14 dage imellem de første 4 gange. Derefter kan vi snakke om, hvad der skal til for at holde processen i gang.
De første 4 sessioner vil have en varighed på ca. 2,5 time hver. Den samlede pris for de første 4 sessioner er 4800,-kr

Jeg har yoni/jadeæg til salg til 350-400 kr