Tantra massage Århus2019-05-30T13:47:07+00:00

En tantramassage er et kunstværk i at være. Det er unikt hver gang.

Massagen er bevægende og lever sin helt egen livsenergi.

Ingen bindinger. Ingen strategier. Ingen referencer. Friskhed.

Med denne Tantra massage form inviterer dig på en dejlig måde ned i kroppen. Den giver dig mulighed for at gå på opdagelse og nyde din egen krops sensualitet og lyst.

Den har ikke et mål eller en betydning. Der opstår det, der opstår, og det forsvinder lige så hurtigt igen. En befriende befrielse ikke at skulle gøre noget eller have en mening om det, men bare mærke den kærlige sansning, der opstår lige nu.

I tantra massagen bruger jeg hele min krop. Jeg arbejder intuitivt og kun fra hjertet. Det betyder, at jeg kun gør det, jeg har lyst til. Både du og jeg er nøgne under massagen, hvilket skaber et intimt rum. Her er det vigtigt at mærke og give udtryk for dit ja og dit nej. Ethvert nej bliver respekteret omgående.

Det er en fuld kropsmassage, hvor der ikke undlades dele af kroppen ud fra værdien om, hvad der er godt eller skidt. Kønsdelene er ofte kun et sted, der bliver berørt, når der skal ske ”noget”, en præstation med et mål. Her har du mulighed for bare at hengive dig til sansningen uden at skulle noget.

Når vi mødes i en tantra massage hos mig, forventer jeg intet af dig. Kommer du med et åbent sind, vil vi lettere kunne åbne det rum, vi mødes i. Et kærlighedsrum. Hengiv dig til sansningen og lysten i din krop. Vær med den. Intet er rigtig eller forkert.

Hvordan forløber en tantra massage rent praktisk?

Jeg laver først en aftale om en tantra massage, når jeg har talt med dig i telefonen. Det gør jeg for at afklare, at vi vil det samme, og vi ikke mødes med forskellige forventninger til, hvad der skal ske eller ikke ske.

Du skal afsætte ca. 2,5 time til vores møde. Det kan anbefaledes at afsætte lidt tid bagefter til at mærke virkningen af massagen. Først har vi en samtale, hvor vi får snakket lidt ind til hinanden… hvad skal der ske, og hvad skal måske siges, inden vi starter massagen. Skulle det ske, at en af os i løbet af snakken mærker et nej til at forsætte med massagedelen, er det hermed en gensidig aftale at kunne sige fra for begges vedkommende.

Efter snakken klæder vi om i saronger, som jeg har klar til os begge to. Kommer du ikke lige frisk fra bad, er du velkommen til at tage et bad her. Vi starter med at sidde overfor hinanden i kort stilhed, derefter laver jeg en åbning/ceremoni, og så kommer vi til selve Tantra massagen. Herfra er vi begge nøgne.

Efter ca. 1,5 time afrunder jeg massagen og dækker dig til med en sarong. Du får lige mulighed for at ligge lidt og mærke effekten af massagen.

Du er meget velkommen til at ringe til mig og spørge mere ind til denne Tantramassageform.

Ved Tantramassage betales det fulde beløb ind når aftalen er på plads.

Se også “kontakt” for mere info og priser. https://you-be-you.dk/kontakt/

Kig også her https://you-be-you.dk/nordlys-massage-arhus/ for Essentielmassage med tantriske toner