Om Marianne Wind2019-01-28T17:01:31+00:00

Jeg Marianne Wind er …

Ring for mere info: se kontakt oplysninger

Min taknemmelige rejse

Min spirituelle udvikling startede for over 30 år siden, da jeg begyndte på NORDLYS i Silkeborg. Her kommer jeg stadig med glæde og efteruddanner mig. I 2012 blev jeg optaget i en ongoing udviklingsgruppe ”Beyond Coaching”, hvor bl.a. meditation er blevet et stærkt redskab til min udvikling.

Jeg har altid elsket at bruge og bevæge min krop, og det er da også blevet til mange udtryk gennem tiden. Klatring, kajak, faldskærmsudspring, fotomodel, cykling, dans, skuespil, akrobatik, yoga og inkarneret vinterbader.

Med taknemlighed kan jeg også kigge tilbage på en tid som ”cirkusprinsesse” i forskellige ”ny cirkus”-grupper, som ”Frueflæsk og bøffer”(DK), ”Nuf Rof” (F), ”Stug” (NL) m.fl.

I de 12 år jeg boede i Holland, underviste jeg på Cirkus Santellis cirkusskole, men tog også ud på institutioner og i virksomheder og brugte cirkus som middel til f.eks. at opbygge sociale kompetencer, samarbejde m.m.

Den subtile bevægelse

Med årene er armbevægelserne blevet mindre. Sansningen og berøringen blevet mere subtil. Nogle gange så subtil, at jeg er nødt til at være meget stille for at registrere en bevægelse.

Jeg har gennem mit arbejde som pædagog og som selvstændig tilbudt massage til mennesker med specielle behov. I f.eks. arbejdet med multihandikappede har berøringen gennem massagen været en bro til kommunikation.

Tantraen har været i mit liv i mange år, men det er først i 2012, da jeg opdager Mahamudrainstitut, at tantraen får lov at fylde meget mere i mit liv. Det er også herfra, jeg har min tantramassage-uddannelse og en “overbygningen” Dynamisk Tantramassage.

Min nysgerrighed bringer mig med fryd stadig ind ad flere veje til den tantriske forståelse. I de senere år har jeg samarbejdet med Philip Neess fra Nordlys Centret om forståelsen af Chakra balancering og Essentiel massage.
Som menneske er jeg åben, nysgerrig og nærværende i de ting, jeg gør. Mit livssyn er holistisk, hvilket også skinner igennem det, jeg gør.

Jeg har et oprigtigt ønske om at vække og guide mennesker til at genopdage, hvor fantastisk vores krop er. Ikke kun at forstå kroppen med hovedet, men mere med den dybe, bevidste sansning af kroppen.