NORDLYS coach Århus2018-12-29T23:26:37+00:00

Nordlys coaching

Er en afklarende og inspirerende samtale med fokus på dig og din udvikling personligt, i teamet og på jobbet. Relationen mellem dig og mig er ligeværdig i modsætning til terapi, hvor terapeuten er eksperten. I coaching er det dig, der er eksperten.

Som NORDLYS Coach vil jeg møde dig med respekt, nærvær og med en ægte interesse for dig og det tema, du ønsker at arbejde med. Jeg vil gerne være med til at styrke din selvtillid, din kreativitet, din tro på dig selv og din realitetssans, så du direkte erfarer, hvor fantastisk værdifuld du er.

Coaching er bevægelse…

Få vækket din bevidsthed. Så du ser dine muligheder i stedet for at hænge fast i begrænsninger. Jeg giver dig input og sparring, så du kan udvikle dine potentialer, realisere dine drømme og overvinde din modstand.

Jeg arbejder med et temabrev. Det vil sige, at du kort beskriver, hvad det er, der skal snakkes om. Dette mailer du til mig, inden vi mødes, så vi begge har mulighed for at forberede os til samtalen.
Til en coachingsamtale skal du afsætte ca. 75 min

NORDLYS Coaching-massage

Coachingen er en her og nu samt fremadrettet dialog, som har til formål at hjælpe dig med at udvikle dine ressourcer. Mens massagen har til formål at frigøre dig for blokeringer og spændinger.
Lad det være en dejlig måde at afslutte en coachingsamtale på.

Kom ned i kroppen. Forstå, mærk og så give slip.

Til en coaching-massage skal du afsætte ca. 2,5 time.

Udvikling er en rejse, der kræver, at du prioriterer og tager ansvar

se mere info her : https://you-be-you.dk/kontakt/