Essentielmassage med tantrisk tone2018-12-29T23:25:02+00:00

Essentielmassage med tantrisk tone

Denne massage kan f.eks. være til dig, som overvejer en tantramassage, men synes, det er et stort spring. Massagen er en kombination af Nordlys Massage og Tantramassage. Den form for Essentielmassage kan også være for dig, som ønsker at give slip og lade dig favne i en blid og sensuel massage, hvor der kan opstå det, du lige netop har brug for.

Essentielmassage foregår på briks. Du er nøgen under et lagen eller en sarong, og jeg har sarong på under massagen. Jeg bevæger mig tæt ved din krop og bruger mine hænder, underarme og ansigt. Jeg vil bl.a. bruge blødt stof, som jeg trækker langsomt hen over din krop. I denne massage kan jeg bevæge mig tæt omkring alle dele af din krop, hvis der ikke er modstand eller higen efter noget bestemt. Her har du mulighed for at give slip og gå med det der sker.

Du skal afsætte ca. 2 timer til dette møde