Jeg har lige haft besøg af mine dejlige kollegaer fra http://tantravision.dk/ til en lille workshop med Kim Haugaard fra https://aku-zonen.dk/ i hvordan vi opbygger og bevare vores energi.
Da vi alle er givende i vores arbejde med mennesker, er det vigtig at vi finder en balance mellem for lidt og for meget. At være opmærksom på ikke at falde i den med at vilde for meget, men give præcist det der er brug for og ikke mere end vi har overskud til. Som sagt er det en balance og den finder vi ved at være i kontakt med vores indre kerne (kært barn har mange navne) Herfra opstår vågen bevidsthed. Det kræver en praksis at forblive i en vågen bevidsthed. Det kan f.eks være meditation, yoga og nu også de øvelser fra Kim.Og så har vi jo vores månedlige møder i Tantravison, hvor vi hjælper og støtter hinanden i at forblive i vågen bevidsthed.
Det kan måske undre nogen at vi beskæftiger os med dette emne, at opbygge og bevarer , så vi ikke selv lige mister vores energi. I Tantraen invitere vi jo ind til at der ikke skal ske noget bestemt. at det ikke handler om at give og modtage, men at sanse det nu og lade den udveksling ske som sker helt af sig selv. Det er nemmere sagt end gjort. Når det lykkes er det et unikt øjeblik af kærlighed, som kun kan være, når det ikke gøres noget. For mange mennesker er det svært at opleve så smuk og unikt øjeblik uden at ville prøve at fastholde det. i sammen øjeblik man prøver opstår, give og modtage, du og jeg, og nuets unikke friskhed forsvinder.
Da vi som tantramassør stiller rum og energi til rådighed for sådan en sanseoplevelse af nuet, er det vigtigt at vi er opmærksomme på at det ikke er en oplevelse i at ville have. Her kan energien meget hurtig forsvinde, men at det bliver en naturlig sansning af nuet.
Kærlig hilsen Marianne Wind https://you-be-you.dk/
By |2019-01-01T01:47:16+00:00May 28th, 2017|Uncategorized|0 Comments

Leave A Comment