Jeg har ikke altid brudt mig om denne tid på året hvor der er så mørkt. Men i dag byder jeg også denne tid velkommen. Den giver mig mulighed for at synke dybt ind i mig selv i stilhed. Og når jeg så opdager lyset, lyse op der i mig hvor jeg ikke lige havde opmærksomheden, der i travlheden hvor tingene ofte bare glider forbi, der for jeg igen mulighed for at vågne op og mærke taknemligheden til livet. Jo mere jeg kan finde at være taknemlig over, jo mere vokser kærligheden i mit liv.
Jeg ser livet som en lang række af død og fornyelser. Det gør at jeg lettere kan acceptere det nu som er. Det er som det er, og det forandre sig igen. Ved at erkende at hvert øjeblik er unikt, giver mig lysten til at leve mere vågen og intenst lige nu.
Og lige nøjagtig det, er det jeg invitere ind til i en Tantramassage.
Af hjertet tak for alle de smukke møder jeg har haft her i 2019. 0g tak for den tillid der er blevet givet, når kåben af alt det som vi identificere os med bliver lagt inden vi går ind i det rum hvor vi prøver og er med det nu som er.
Jeg byder 2020 velkommmen. Men jeg byder især dig velkommen som ønsker at gå på opdagelse i dit essentielle jeg eller sagt på en anden måde. være med det nu som er.
Jeg ønsker jer alle et rigtig godt nytår.
Kærlig hilsen Marianne
https://you-be-you.dk

By |2020-01-03T19:48:30+01:00January 3rd, 2020|Uncategorized|0 Comments

Leave A Comment