Besøg i en KvindeCirkel

For et par dage siden, blev jeg inviteret ind i en KvindeCirkel for at dele min erfaring med Yoni/Jadeægget.
Der er noget magisk ved at sætte sig i sådan en kvindeCirkel. (Måske i mænd også oplever dette) Når Cirklen lukker sin om og med disse kvinder, opstår der et rum som er trykt og kærligt. Et rum hvor visdom folder sig ud. I en cirkel er alle lige. Vi deler hvad vi har med hinanden.
Jeg synes det er spændende at få lov til at dele mine erfaringer med Yoni/Jadeægget. Der kommer så mange sjove, spændende, generte og skamfylde spørgsmål. Og de er alle velkommenede. Det kan godt være at jeg ikke kan svare på det hele, men i en kvindecirkel er der altid en anden kvinde som kan byde ind med svar eller deling af erfaring. Det er det der gør at kvindeCirkler er så kraftfylde og fyldt af visdom når der lukkes op.
Når jeg åbner op og deler af min skam. Skammen over ikke at vide eller kende min egen krop, mærker jeg genkendelse hos en del kvinder. Det kan være svært at få hul på. Men det er godt at få snakket om. Jeg mærker hvordan jeg får helet noget i mig hvergang jeg taler om det. Det heler ikke kun noget i mig, men også i andre kvinder.
Jeg sidder med et smil på læben, mens jeg tænker på hvor meget vi nåede rundt på et par timer. Yoni/Jadeægget, os selv og vores skød. Tak i skønne kvinder. Jeg føler mig så beriget af at få lov at sidde med i jeres Cirkel.
Sidder du og læser dette og tænker at jeres kvindeCirkel også kunne blive beriget af en aften med temaet Yoni/Jadeægget, er i velkommenede til at tage kontakt til mig. Eller sidder du og tænker hvad er et Yoni/Jadeæg, er du velkommen på min hjemmesidde https://you-be-you.dk/yoni-yoga/ Jeg har også lavet to små film hvor jeg fortæller hvad det er og hvad det kan bruges til.Intro til Yoni/Jadeægs træning og Yoni-Jadeægstræning 1
Jeg glædes over at være kvinde. Og i dag er jeg dybt taknemlig over den krop jeg er blevet givet. En fantastisk bevidstheds rejse.
Kærlig Hilsen Marianne
By |2019-12-19T13:19:02+01:00December 19th, 2019|Uncategorized|0 Comments

Leave A Comment