Tantrisk NUårs forsæt

Da jeg søgte et billede til min nytårshilsen, blev dette billede ved med at vende tilbage. Hver gang så jeg det på en ny måde, selv om det var det samme billede.  Jeg bliver glad indeni fordi jeg opdager at jeg selv kan vælge hvad mit  fokus skal være.

Hvor er dit fokus når du ser dette billede ?

– Er du lige landet træt og med slidte vinger, efter et år med mange udfordringer og turbulens . Du ønsker at sætte dig og håber på at morgendagens solopgang er smuk og fredfyldt.

-Eller er du i gang med at fuldende årets transformation og er ved at folde dine nye  og endnu stærkere vinger ud. Venter på morgendagens solopgang, så du kan flyve frisk ind i det nye år.

Ja vi vælger selv vores fokus og de historier vi fortæller.

I år fik jeg sluppet en historie som jeg i årevis har  forsvaret med  alt hvad jeg havde. Jeg var den historie. På et tidspunkt kunne jeg ændre historien til at den ikke var mig, men til  kun at være en del af den. Det gjorde den lidt mindre dramatisk.  Men jeg havde stadig  retten til at forsvarere mig og  eller gemme mig bag denne historie.

Uha,  alle de kræfter og energi jeg har brugt på at hold min ”sæbeboble”  af en illusion  i luften.  Jeg kunne næsten ikke se andet end den og kunne næsten ikke være med andet end den.

PUF, der sprang den, i et split sekund var den væk. Hvilken befrielse at kunne se sig nysgerrigt rundt og opdage på ny. At være med det som er i det øjeblik det opstår af sig selv. At se øjeblikkes muligheder, uden at skulle fastholde det eller ville noget bestemt med det, men bare at gå med det.

Et praksis som øves i mit tantriske rum, med de mennesker som har lyst til at  gå på opdagelse i nu’et magi. Et rum som er trygt og kærligt og hvor tempoet er så man kan nå at sanse øjeblikket fra det sted hvor det opstår. Der hvor det bliver svært er når vi bevæger os rundt i daglig dagens hektiske tempo. Her skal vi virkelig være vågne for ikke at lade os aflede eller blive fanget ind af nogen som mener at de har mere brug for dig end du har for at få samling på dig selv. Kunsten er at kunne være der for andre uden at forlade sig selv. Det  kræver at vi træner det. Der er mange muligheder for at lave bevidste pauser i vores hverdag hvis vi vil det. Det kan for eksempel være på meditations puden eller når du drejer nøglen for at slukke for bilen at du gør det til en bevidst handling i at trække vejret dybt et par gange og så mærker efter hvordan har du det lige nu. Måske har du en god følelse i kroppen, men der nogle tanker som rumstere . Tanker som måske ikke behøver mere energi lige nu. Slip dem, Så kan du gå klar og bevidst ind i næste øjebliks mulighed.

Året er så små ved at rende ud og jeg er stoppet op med en taknemlighed over alle de mennesker jeg har mødt. Alle møder har været unikke og lærerige på hver sin måde.

2019 bliver en fantastisk år, hvor jeg bare vil glædes over magien af øjeblikkes opståen

Jeg ønsker jer alle et rigtig godt nytår, med de muligheder som er.

Kærlig Hilsen Marianne fra you-be-you

By |2019-01-01T02:07:50+00:00January 1st, 2019|Uncategorized|0 Comments

Leave A Comment